Author Topic: Posting a reply troubles.  (Read 69 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Lindsay McConnell

  • Full throttle user!
  • *****
  • Posts: 177
Re: Posting a reply troubles.
« Reply #4 on: October 10, 2018, 11:43:56 PM »
Huh, ain't that a buzz!  Looks as if I was able to do so here, but not on the "Parts" section of the Board....Crazy...

Well, if the fellow that is looking for 39 Plymouth Coupe parts stumbles upon this listing, I still have many left over nice used and NOS items since the sale of my 39 convertible.

I will attempt to post on the "Parts" part of this site at another time.

Lindsay McConnell

  • Full throttle user!
  • *****
  • Posts: 177
Re: Posting a reply troubles.
« Reply #3 on: October 10, 2018, 11:38:43 PM »
Attempting to reply to my own posting....

twpoulter

  • Tom
  • Full throttle user!
  • *****
  • Posts: 155
Re: Posting a reply troubles.
« Reply #2 on: October 10, 2018, 07:16:33 PM »
Sorry for your pain, somethings not right on your setting I would think, the quickest way if you are on the FaceBook page is to tag David Zatz in your post. Hope this helps to resolve the problem.
Tom in the UK       1933 PDX R/S Coupe RHD
1934 PE PU if there was one              1941 PT125 
One day I will get at least one of them on the road

Lindsay McConnell

  • Full throttle user!
  • *****
  • Posts: 177
Posting a reply troubles.
« Reply #1 on: October 10, 2018, 11:35:08 AM »
Hum, after years on this Board, I am not able to post replies. Any solutions? Yes, I am a member, and I am logged in. Thanks.